Q&A

ALTERNATIV 1:

Vielse og bryllupsbilder

Pris: 14.000,- inkl. mva

ALTERNATIV 2:

Full dag med fotografering hos frisøren, i vielsen, av brudeparet og på festen. Opptil 10 timer.

Pris: 20.000,- inkl. mva

Alle bildene leveres ferdig behandlet og til fri bruk.


FAQ – noen vanlige spørsmål…

1. Hvordan jobber du?

Jeg fotograferer på location og bruker ikke studio. Det betyr at jeg kommer til dere på bryllupsdagen. Dere må gjerne komme med ønsker og forslag. I forkant av bryllupet planlegger vi hvor vi ønsker å ta bildene.

2. Kan vi komme med fotoønsker?

Ja, selvfølgelig! Jeg møter dere gjerne noen uker før bryllupet der vi ønsker å ta bildene. Slik kan vi prate om hvilke bilder dere ønsker og jeg kan fortelle om hvordan jeg jobber. Det er alltid fint å planlegge fotograferingen. Slik er både dere og jeg trygge på hvordan dagen kommer til å bli.

3. Jobber du utenfor Oslo?

Ja, jeg gjør gjerne jobber utenfor Oslo. Da tilkommer et reisetillegg som avtales på forhånd.

5. Hva gjør vi dersom det regner?

Jeg fotograferer dokumentarisk og bruker ikke studio. Dersom det regner er det en del av minnene fra bryllupsdagen. Mye kan løses med en stor paraply. Vi finner noen underganger og steder i ly for regnet.

6. Hva gjør vi dersom du blir syk?

Jeg har heldigvis aldri måttet avlyse en bryllupsjobb. Jeg lover å gjøre mitt ytterste for at dere får bildene dere har bestilt. Skulle det imidlertid skje noe uforutsett kjenner jeg flere dyktige bryllupsfotografer som kan steppe inn.

7. Hvordan leverer du bildene?

Jeg leverer bildene ferdig behandlet på DVD eller dere kan laste dem ned fra min hjemmeside. Bildene lagres i to versjoner. En til bruk på nettsider og visning på skjerm. En versjon er til print. Dere får bildene til fri bruk og har rettighetene til å printe så mange bilder dere måtte ønske til venner og familie.

8. Kan vi bestille bok med alle bildene?

Ja, jeg lager gjerne en bok. Den leveres i hardt cover med omslag. 50-70 sider. Boken trykkes av Apple.

  • 1 bok koster kr. 3.000,-
  • + kr 700,- per ekstra bok

Jeg tilbyr også lydopptak og slideshow. Se eksempel. «Filmen» leveres på DVD.

  • + kr. 3.000,-

9. Kan vi avbestille fotograferingen?

Dersom dere av en eller annen grunn må avlyse fotograferingen mindre enn tre måneder før bryllupet, er jeg dessverre nødt til å fakturere kr. 3.000,-.

10. Når får vi bildene og fakturaen?

Det tar mange timer å redigere bildene fra et bryllup. Jeg sender dere gjerne noen bilder på e-post et par dager etter bryllupet. Alle bildene får dere senest fire uker etterpå. Fakturaen sendes når dere har mottatt bildene og alle er fornøyde!